Skip to content

Digital Markedsføringsbyrå i Oslo, Norge

Search
Cart
Slik skaper du en videoannonse som konverterer på sosiale medier

Slik skaper du en videoannonse som konverterer på sosiale medier

Det er ingen tvil om at videoannonsering på sosiale medier er en av de mest effektive måtene å nå ut til publikum på. Men å lage en engasjerende og effektiv video kan være en utfordring. Det er mange faktorer å ta hensyn til for å skape en video som fanger oppmerksomheten til publikum, og samtidig sender ut den rette meldingen til dem.

Så hva bør du ha med i en videoannonse som skal brukes i annonsering på sosiale medier? Her er noen tips for å hjelpe deg med å lage en fantastisk annonse:

1. Start med en hook

For å fange oppmerksomheten til publikum fra første stund, er det viktig å starte videoen med en hook. En hook kan være alt fra en spørsmål, et sitat, eller en provoserende påstand. Det viktigste er å fange seerens oppmerksomhet og gjøre dem interessert i å se mer av videoen.

2. Fortell en historie

En annen måte å engasjere seere på er å fortelle en historie. Historiefortelling er en kraftig teknikk som kan hjelpe deg med å formidle ditt budskap på en måte som resonnerer med publikum. Velg en historie som er relevant for produktet eller tjenesten din, og som kan inspirere og motivere publikum.

3. Hold det kort og enkelt

Mange av de mest engasjerende videoene på sosiale medier er korte og enkle. Prøv å holde videoen under 60 sekunder, og fokuser på de viktigste poengene i budskapet ditt. Det er også viktig å bruke enkle ord og setninger som folk kan forstå og huske.

4.Vis produktet eller tjenesten i bruk

En effektiv måte å vise hva produktet eller tjenesten din handler om, er å vise det i bruk. Dette vil hjelpe publikum å forstå hvordan produktet eller tjenesten kan hjelpe dem i deres daglige liv. Prøv å vise produktet eller tjenesten fra forskjellige vinkler og bruk eksempler som publikum kan relatere seg til.

5. Inkluder en CTA

Til slutt, sørg for å inkludere en CTA (Call to Action) i videoen din. En CTA kan være alt fra å besøke nettsiden din, registrere seg for nyhetsbrevet ditt, eller kjøpe produktet eller tjenesten din. Det viktigste er å oppfordre publikum til å ta en handling etter å ha sett videoen.

Nå som du har noen tips for å lage en engasjerende og effektiv videoannonse, er det på tide å sette dem ut i praksis. Men hvis du trenger litt ekstra hjelp, kan vi i  White Diamond Media hjelpe deg med å skape en fantastisk videoannonse.

Leave a comment

Error Name required.
Error
Error Comment required.

Please note, comments must be approved before publishing. All fields are required.

Interessert i markedsføring?

Vi hjelper deg gjerne med å markedføre din bedrift, men også gi deg råd og veiledning. Book et uforpliktende møte idag og se hvilke muligheter det er for deg og din bedrift.