Skip to content

Digital Markedsføringsbyrå i Oslo, Norge

Search
Cart

Velkommen til Teamet

i White Diamond Media

Diamant Historien

For at en diamant skal skinne, må den gjennom et høyt press, mye varme, pussing og polering. Det å starte og drive en bedrift, kan relateres til skapelsen av en diamant.Vår jobb er å sørge for at din diamant skinner, gjennom pussing og polering.Det gjør vi gjennom markedsføring og veiledning på reisen.

Er du den neste skinnende diamanten?

Vår inspirasjon

Vi blir inspirert og motivert av resultater og glade mennesker. Det er noe av det beste vi vet om. Derfor jobber vi hver dag med å skape resultater, lage vinn-vinn situasjoner og spille hverandre gode. Det resulterer i glade mennesker. 

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr og har en lidenskap for markedsføringstjenester, veiledning og rådgivning innen netthandel, salg, merkevare og brand, kjøps og forbrukeratferd, og mer. Har du en bedrift som ønsker å øke omsetning og antall kunder, kan vi være en mulig vekstpartner for deg. 

Vår reise så langt

Reisen startet tilbake i 2014-2015 hvor Johanne begynte med foto og video som hobby. Tidlig i 2021 ble White Diamond Media grunnlagt, og mediebyrået leverte hovedsaklig videoannonser. Året etterpå utvidet vi tjenestene våre til 10+ tjenster som vi tilbyr, og som dekker hele kundereisen, fordi vi så effekten av å tette gapene i kundereisen. Det er slik vi skaper gode resultater, og en kundereise som blir til en opplevelse for dine kunder. I 2023 utvider vi teamet vårt med flere diamanter og åpner opp kapasiteten for flere bedrifter vi kan hjelpe med markedsføring, veiledning og rådgivning.   

“Vi lever av våre resultater”

Vi har en stor lidenskap for å drive lønnsom og resultatdyktig markedsføring

Vi verdsetter

For hver eneste valg vi tar, er det disse fire punktene som går igjen

Tillit 

Har du vist oss tillit ved å velge oss som vekstpartner, sørger vi for at den tiliten er gjensidig. Vi skal gjøre vårt beste for skape best mulig resultater til en hver tid. Tillit tar lang tid å bygge opp, og kan brytes på kort tid. Vi forstår verdien av tilliten du gir oss,

Care

Vi kan ikke hjelpe alle, og vi velger kun de vi har troen på, som kan oppnå vekst. Derfor bryr vi oss genuint om de vi hjelper. Vi sørger for å håndtere markedsføringen, merkevaren og utviklingen med omsorg. 

Vinn-Vinn

Vi har troen på at en god avtale er gjort når begge kan gå smilende fra bordet, og  vi jobber kun for vinn-vinn situasjoner. Er ikke begge fornøyde, er ikke vi ferdige. 

Innovasjon og Resultater

Markedsføring og teknologi bransjen vokser og utvikler seg i rekordfart. Vår prioritet er å være oppdatert på den nyeste teknologien og strategiene for å kunne levere resultater, fordi vi i White Diamond Media lever av våre resultater. 

Hils på Teamet

Johanne
Friis-Jacobsen

Grunnlegger, Partner
& CEO 

Untitled design - 2023-11-29T132730.951.png__PID:a3591315-ac02-4e2a-8918-40560dc56ff6

Charlotte
Synnestvedt

Partner & COO

Untitled design - 2023-11-29T132545.532.png__PID:422b8cbb-412c-4a3e-945b-83ea16ae424a

Lillian
Friis-Jacobsen

Partner & CAO

2.png__PID:f89ebd86-d607-4ed4-903f-b81765658102

Victoria
Friis-Jacobsen

Partner & CFO

Camilla Melberg

Partner & CMO

Cindy Mora

UGC Manager

Vi er stolte av å dele

2,5 år

Siden oppstart

6

i Teamet vårt

65+

bedrifter hjulpet

35M NOK

Generert for klienter

Få diamanter i innboksen

Hold deg oppdatert på markedsføringstriksene. Ikke gå glipp av verdifull kunnskap som kan stryke din bedrift. 

Kontakt oss

White Diamond Media ©
Org: 927 355 701

Digitalt Markedsføringsbyrå, Oslo Norge